Tap 03/2 mam założony.....i jest sporo problemów...wysyłałem info bezpośrednio z programu... Nie czyta wałków...nie czyta podciśnienia...nie czyta obrotów....kalibracja nie przechodzi ani ręczna ani automatyczna... błędy podczas kalibracji i nie dokończona...błędy dotyczą z tego co pamiętam że za mało coś tam coś tam do czegoś tam itp... Będę miał czas to wrzucę opis błędów z programu... Sprawdzałem wszelkie możliwe konfiguracja... Po prostu nie mogę uruchomić i korzystać, i jak na razie kasa zamrożona...
Jeep Grand Cherokee "WG" 4.7V8 Pb/Lpg Stag300QmaxBasic, Chrysler Voyager "Jajco" 2.4Pb/Lpg Stag4QboxBasic, Chrysler PTCruiser "pita" 2.0 Pb/Lpg Stag200GoFast
cytat Podsumować? I co ci to dało? 100KM więcej? Ja poleglem z tap 03 a tap 01 polegl ze mna. Skonczylo sie na myśleniu i analizie.
Dokładnie chodziło o dokładne sprawdzenie produktu na swoim aucie. Elastyczność i spalanie przy dużych pojemnościach, a przy dużych silnikach jak jeep 4.7V8 czy nie dawno montowanym lpg w X5 4.8V8 lub większych (A8 6.0 W12 dwa sterownik itp itp) lub mniejszych (X3 3.0 też potrafi swoje spalić w mieście), przy spalaniach podczas jazdy miejskiej oscylujących w okolicy 25L LPG/100km deklarowane minimum 3% zmniejszenie spalania ma swoje znaczenie..... A tu zooonk efektu brak a co najgorzej nie można ustrojstwa uruchomić....miało byś ślicznie i przyszłościowo a wyszło jak zwykle Pozdrawiam
Jeep Grand Cherokee "WG" 4.7V8 Pb/Lpg Stag300QmaxBasic, Chrysler Voyager "Jajco" 2.4Pb/Lpg Stag4QboxBasic, Chrysler PTCruiser "pita" 2.0 Pb/Lpg Stag200GoFast